SERVICIILE NOASTRE

Servicii resurse umane Bucuresti

Servicii resurse umane Bucuresti: Dosar Angajat ofera servicii profesionale de resurse umane dupa cum urmeaza:

– Servicii salarizare
– Intocmirea lunara a statului de salarii (sau intocmirea statului de avansuri si a statului final).
– Intocmirea pontajelor lunare pentru calculul salarial;
– Calculul sporurilor si adausurilor la salariul de baza: ore suplimentare, spor repaus saptamanal, spor de noapte, conditii grele, premii, ajutoare, etc.;
– Calculul retinerilor si popririlor salariale (Servicii resurse umane Bucuresti);
– Intocmirea si transmiterea declaratiei D112 la ANAF (pensii, somaj, sanatate, impozit);

Servicii resurse umane Bucuresti si Ilfov

– Intocmire dosare recuperare indemnizatie concedii medicale, subventii AJOFM;
– Intocmirea ordinelor de plata aferente taxelor salariale;
– Intocmirea adeverintelor de venit (Servicii resurse umane Bucuresti);
– Intocmirea diverselor rapoarte de salarizare la solicitarea clientului;
– Suport legislativ in orice problema de calcul salarial (Servicii resurse umane Bucuresti).

ADMINISTRARE PERSONAL

Intocmire contract de munca, act aditional, decizie, Inregistrarea in Registrul general de evidenta a salariatilor (REGES) a tuturor modificarilor intervenite contractului de munca, transmiterea Online in REGES a fisierului RVS si eliberare adeverinte salariat, intocmirea oricaror rapoarte de personal solicitate de client.

SALARIZARE

Pontaj lunar, stat de avans, stat de plata, fluturasi salariu, sporuri,prime salariale, popriri si retineri salariale, concedii medicale, declaratia D112 si depunerea online, ordine de plata pentru taxele salariale, confidentialitate vis a vis de serviciile de salarizare, intocmire rapoarte privind zile de concediu de odihna, concedii medicale etc.

SERVICII CONSULTANTA

Deschidere/Actualizare cont ITM societate comerciala, intocmire Contract colectiv de munca, intocmire Regulament intern, intocmire fisa de post personalizata. reprezentare control ITM, rapoarte personalziate, pregatire dosar cercetare disciplinara / conflict de munca, asistenta la semnarea documentelelor dosarului de personal.

Dosar Angajat va ofera servicii profesionale de resurse umane Bucuresti si Ilfov, servicii online de salarizare si administrare personal.

Servicii resurse umane Bucuresti

Servicii resurse umane Bucuresti: Dosar Angajat este o firma de servicii resurse Umane Bucuresti si servicii resurse umane Ilfov care ofera servicii externalizare de administrare personal, resurse umane, salarizare, revisal consultanta legislatia muncii si resurseumane. Suntem prezenti in Bucuresti inca din 2007, perioada in care am reusit sa formam un portofoliu de clienti cu care avem o colaborare stransa si bazata pe respect reciproc.

servicii resurse umane Bucuresti

APELEAZA