Servicii resurse umane Bucuresti

Servicii resurse umane Bucuresti: DOSAR ANAJAT are o vechime considerabila în domeniul financiar-contabil, fiind membru CECCAR, oferind servicii de resurse umane Bucuresti, resurse umane Ilfov, salarizare online, dosar angajat si multe alte servicii profesionale.

Servicii resurse umane Bucuresti: Ne ocupăm de toate grijile dvs. în ceea ce privește contabilitatea și resursele umane:

– înregistrare documente financiar-contabile în fiecare lună (Servicii resurse umane Bucuresti)
– verificare corectitudine și informare privind eventualele probleme(Servicii resurse umane Bucuresti)
– depunere declarații ANAF (Servicii resurse umane Bucuresti)
– realizare bilanț (Servicii resurse umane Bucuresti)
– gestionare REVISAL – programul care se ocupă cu resursele umane (personalul companiei dvs.) (Servicii resurse umane Bucuresti)
– expertize contabile (Servicii resurse umane Bucuresti)

Servicii resurse umane Bucuresti si Ilfov

Servicii resurse umane Bucuresti: Putem prelua actele de la firma dumneavoastra sau puteți să veniți la sediul nostru din centrul orașului Bolintin Vale pentru a discuta cu noi.

Servicii resurse umane Bucuresti si Ilfov

servicii resurse umane Bucuresti

Cine suntem?

In orice domeniu de activitate, resursa umana este foarte valoroasa, de aceea intelegem importanta departamentului de resurse umane si salarizare in cadrul societatilor.Prin externalizarea departamentului, dosarangajat.ro intelege adoptarea unui mod de lucru eficient care sa ti satisfaca pe deplin toate cerintele.

Ne luam angajamentul de a pregati dosarul de personal al fiecarui angajat cu toate documentele necesare conform legislatie in vigoare: contract de munca, acte aditonale, decizie de incetare, adeverinte, decizie colectiva.

Iti pregatim pontajul lunar,stat de avans,stat de plata / fluturas salarial. In cazul in care salariatii beneficiaza de sporuri, prime salariale, le vom inregistra si pe acestea.

Daca ai primit vreo poprire de plata pentru vreun angajat , stai linistit pentru ca ne vom ocupa si de acest aspect al popririor / retinerilor salariale.

Salariat bolnav? Operam concediul medical.

Finalizam partea de salarizare prin completarea si depunerea declaratiei 112,urmand sa primesti pe email in timp util ordinele de plata pentru taxele salariale datorate catre ANAF.

Dupa ce am terminat pregatirea dosarului de personal, trebuie sa efectuam transmiterea online catre ITM a inregistrarilor.Operarea in REVISAL si REGES va fi efectuata de personal specializat conform legislatiei.

Alaturat celor mentionate mai sus iti oferim consultanta in domeniul Resurselor Umane.In cazul in care te ai hotarat  sa faci primele angajari ne ocupam cu inregistrarea societatii ITM si actuazliarea datelor societatii pe masura derularii colaborarii. Beneficiezi de consultanta in intocmirea Regulament intern (ROI), contractui colectiv de munca, precum si a fiselor de post personalizate pentru fiecare angajat. Dosarangajat.ro iti sta la dispozitie cu reprezentarea in relatia cu ITM(Inspectoratul Teritorial de Munca) in eventualitatea unor controale (tematice sau reclamatii). Ai un conflict de munca care a ajuns la departamentul Juridic? Te asiguram de tot sprijinul nostru.

TI SE PARE COMPLICAT?

In orice fel alegi sa lucrezi cu noi, suntem flexibili si deschisi la orice sugestie. Putem sa creeam impreuna un pachet de servicii resurse umane si revisal si/sau salarizare.Esti la inceput de drum si ai nevoie de consultanta in HR? Ne ocupam noi de ITM(Inspectoratul Teritorial de munca) la care esti arondat Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Dambovita sau Pitesti. Ne deplasam oriunde este nevoie sau lucram online.

Ai nevoie de cineva sa te asiste la semnarea documentelor cu angajatii, doar trebuie sa stabilim data si ora si o sa fim acolo.

In functie de timpul tau, putem sa stabilim o intalnire,sa discutam telefonic sau pe email. Ai observat? exista un “sau” peste tot ! Intotdeauna exista SOLUTII! Te invit sa le gasim impreuna!

Alege cu incredere serviciile marca Dosar Angajat. Te vei bucura de urmatoarele servicii de inalta calitate:

– servicii resurse umane bucuresti
servicii resurse umane ilfov
– servicii resurse umane si salarizare ilfov
– servicii resurse umane si salarizare bucuresti
– servicii admininstrare personal bucuresti
– servicii admininstrare personal ilfov
servicii online resurse umane
– servicii online resurse umane Bucuresti
– servicii online resurse umane Ilfov
– servicii online salarizare Bucuresti
– servicii online salarizare Ilfov
– dosar angajat
dosar personal angajat
– tarife servicii resurse umane
– tarife servicii resurse umane Bucuresti
– tarife servicii resurse umane Ilfov

servicii resurse umane Bucuresti

APELEAZA